Stardew Valley’de Hilesiz bir şekilde ölümsüzlük kazanabileceğiniz,
Kendi oluşturduğum en iyi yüzükler , botlar ve silahlarla artık Kafatası mağarasında sonuna kadar ilerlemek çok kolay. Keyifli seyirler.

Yakında Stardew Valley ile ilgili daha detaylı oynanış ve rehber videoları çekmeyi düşünüyorum. Takipte kalın. Video ve oyun ile ilgili sorularını yorumlara bekliyorum. Videoların devamı için beğenmeniz ve abone olmanız benim için önemli. Desteğiniz için Teşekkürler..

28 Comments

  1. mango plavı yerıne kabak corbası tercıh etmenız daha mantıklı olabilir cunku kabak corbası 2 şans 2 savunma verıyo oyunda şans faktörü çok önemli eğer şansıznız yüksek ise madende daha az yaratık spawn oluyor ayrıtten kabak çorbasının verdiği şans sayesinde daha fazla kat inebilirsiniz ve daha iyi itemler bulabilirsiniz

  2. Benim bunlara erişmem için oyunda 1 yıl daha zaman geçirmem gerekiyor galiba ama hiç sorun değil kafatası mağarasını fazla sevmiyorum zaten ne kadar ertelersem o kadar iyi benim için valla çok teşekkürler ya en iyi videolarından biri bu resmen

  3. Genel bilgileri verdiğin bir video güzel olabilir abim. Mesela stardropsuz sadece 125 tane ekin sulayabiliyoruz yükseltmezsek su kabını vb.(her ekin sulanmak için 2 enerji götürüyor)

  4. Abi bişi sorcam 2 tane yengeç kabuğu yüzüğü'nün defence'ları stack'leniyo mu ? Bir de 2 yüzüğü de vampire + yengeç kabuğu şeklinde yapsak efektleri stack'lenir mi ?

  5. Abi hiçbir sey çalışmıyor yüzüklerin etkileri çalışmiyor sadece parıldiyorlar ne çekiyor ne savunma veriyor botlar da aynı mobilden oynuyorum lütfen yardım edin sadece 1hedabımda oluyor diyetleri düzgün sorun nedir???

Leave A Reply