Bu videoda sıfırdan bir çiftlik tasarlamak için nasıl bir yol izleyebileceğinizi anlattım. Tasarımın kesin doğruları elbette yoktur. Bu video, oyunculara bu konuda bir fikir vermek ve yol göstermek için hazırlanmıştır. İyi seyirler !

Kanala katılarak, üyelere özel içeriklere erişebilir ve kanalı destekleyebilirsiniz ^-^
https://www.youtube.com/channel/UCjAG82M7R_Im6EGZZXskXDQ/join

Instagram: rronsep
Discord: https://discord.gg/8NWwT2xQvY

Çiftlik Tasarlayabileceğiniz Site: https://stardew.info

MODLAR:
1 – Elle’s Seasonal Buildings
2 – Elle’s New Barn Animals
3 – No More Bowlegs
4 – Seasonal Outfits – Slightly Cuter Aesthetic
ZAMAN DONDURMA MODU: CJB CHEATMENU

#stardewvalley #ronsep
stardew valley köy düzeni
stardew valley çiftlik düzeni
stardew valley arazi düzeni
stardew valley köy tasarımı

41 Comments

  1. abi kaplama yapamıyorum nasıl yapılıyor kaldırım kalama falan lütfen söyler misin? (oyuna yeni başladım no linç)

  2. Standart çiftlik seçtiğim için oldukça pişmanım 🙄 Yer bulamıyorum, arazi su ve köprü dolu. Irmak çiftliği seçenlere sabır diliyorum.

  3. Bu sitede yaptığımız tasarımı kopyalayıp çiftliğe taşıyabiliyo muyuz? Ve videoda gösterirken yapıları bi mod sayesinde mi kaldırdın? Cevaplarsan sevinirim<:

  4. Niyeyse öyle sevmiyorum ya,yani ben şahsen daha doğal ve estetik gözükmesini seviyorum daha çok çiçek, ağaç,ve göze fazla batmaması farklı bir kaldırım gibi.Sonuçta çiftlik yapıyoruz her yere öyle full kaldırım döşetince fabrika gibi oluyor,çok yapay hissetiriyor bence.
    Ha ama sevene de sözüm yok dediğim gibi şahsi fikrim.

  5. Bu sitenin çok fazla yardımı dokunuyor ama oyuna nasıl aktarıcağımı çözemedim. Çözenler varsa eğer bana tarif edebilir mi?
    (Not: kaydetme tuşuna bastığım halde dosyası elime gelmedi.)

  6. video cok guzel ama citleri koyduktan sonra belli bir sure kapi koymadin orda kriz gecirdim ANTLEJELWHELWHE tasarım fikirleri icin tesekkurker bu arada

  7. Ben expanded versiyonu oynuyorum ve ek olarak grandpa farm'ı çiftlik olarak kurdum fakat haritada bir bozukluk oldu. Haritanin bazi bolumleri kaydığı icin sera'ya giremiyorum çünkü su üstüne denk geldi. Harita bozuklugunu nasil düzeltebilirim?

  8. Bu videoyu çok önceden izlemiştim ve bugün cidden çok ihtiyacım vardı bir anda karşıma çıktı çok sevindim ❤ zaman nasıl durduruluyor?

Leave A Reply