Stardew Valley serimizin bu bölümünde mayonez üretimini hızlandırıyor, bolca balık tutuyor, hamamı açıyor, madenlere iniyor ve kasabalılarla ilişkimizi yükseltiyoruz. İyi seyirler

İçeriği sevdiyseniz, kanala abone olarak ve videoyu beğenerek bana destek olabilirsiniz.

Instagram ► https://www.instagram.com/rronsep/
Discord ► https://discord.gg/8NWwT2xQvY
TikTok ► https://www.tiktok.com/@ronsep
Spotify ► https://open.spotify.com/user/lnsshc7a23cpfry12j4l8d0te?si=6931706edde24c0e
Abone ol ► https://www.youtube.com/c/Ronsep?sub_confirmation=1
Katıl ► https://www.youtube.com/channel/UCjAG82M7R_Im6EGZZXskXDQ/join

#stardewvalley #ronsep

► CREDIT and USAGE
▪ Çiftlik Tasarımı bana ait değil. Çok beğendiğim ve kullanışlı bulduğum için bu seride kullanmak istedim. Tasarımın orijinaline bu linkten ulaşabilirsiniz: https://youtu.be/u0StzAieewc

▪ The profile picture of this channel were made with the PixelMe application.
▪ Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=sato.tokyo.pixel_me
▪ License: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

35 Comments

  1. ben de pc den oynuyorum ama hamam ın oraya çıktığımda tren yayının üstünde merdiven çıkıyor taşla kapatılmış nasıl açılacak yada açılabiliyor mu?

  2. Kanalına ilk bir, iki bölüm sonra abone oldum. Çok iyi oynuyorsun. Şunu kesinlikle belirtiyim, mükemmel bir sesin var. Dublaj sanatcısı gibi, bareton. Ayrıca, taklit etmen vs. çok güzel. Yeri gelince komikte oluyor, içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Bence, yok sesin şöyle, böyle diyeni takma dostum, tabi ki kötü şeyleri eleştireceğiz. Oynanış ve kanal, senin olduğu için bu senin tarzınla olmalı. İkincisi oyun içinde yaptığın komik editler ve video kurgun çok iyi, dediğim gibi nasıl diliyorsan öyle yap.

  3. Oyunla tesadüfen karşılaştım ve aşırı beğendim. Sonra bu kanalla da tesadüfen karşılaştım ve tahmin edin ne oldu? Evet.

  4. ABİ AYNI BENDE BU OYUNDA HALEY'E İLGİ DUYUYORUM. OYUNU OYNARKEN Kİ SÖYLEDİKLERİMİN VİDEO HALİNİ İZLİYO GİBİ HİSSEDİYORUM SJNDBSHDBYXS (BU ARADA ÇOK İYİ VİDEO OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK…)

  5. aga tam olarak kaç gün ilgilenince hayvanların verdiği ürünler büyüyor veya ne yapmak lazım o yumurtanın büyük yumurta olması için mesela?

Leave A Reply