Stardew Valley’de gizlenmiş ve bilinmeyen baya bir bilgi var. Ben de bir easter egg videosu çekeyim dedim. Umarım keyif alırsınız..

Yakında Stardew Valley ile ilgili daha detaylı oynanış ve rehber videoları çekmeyi düşünüyorum. Takipte kalın. Video ve oyun ile ilgili sorularını yorumlara bekliyorum. Videoların devamı için beğenmeniz ve abone olmanız benim için önemli. Desteğiniz için Teşekkürler..

42 Comments

  1. Şu Balçıkça easter egg'ine bir ekleme yapayım, eğer bir Balçıkçanın önünde bir çöp kutusunu karıştırırsanız, diğer npc'lerin verdiği tepkiyi veriyorlar. (Öff yapma şunu, iğrenç vb.)

  2. Bu oyunla ilgili; tamam herşeyi tamamladım bilmediğim birşey kalmadı sanırım dedikçe zilyon şeyin arkadan çıkması sinir bozucu mu gizliden gizliye zevk verici bişey mi hala anlayamıyorum 😅😂.. videoların anlaşılır ve güzel büyümenin devamı dileğiyle!

  3. Eğer yeni dünya oluştururken favori nesne yerine Concernedape yazarsanız yıldız meyvesi yediğinizde yapımcı not olarak (Şey, teşekkürler!) diyor 🙂

  4. Abi heykelcik ksemında bir heykelcik daha var jojo marketin arkasındaki otları kestikten sonra çalının arkasında bir kutu var ama içine ne konulduğunu bilmiyorum sadece kutunun olduğunu gördüm

Leave A Reply