Minecraft 1.22 Güncellemesi Korkunç! – (Doğukan Adal Hardcore)

Hey Selam Ben Adal!
Bugün minecraft 1.22 güncellemesi ile gelen yeni korku yaratığını test ediyoruz. Bakalım hardcore dünyasında bu yaratıkla aşık atabilecek miyim?

⭐️ YAYINLAR 19.00’DA!: https://kick.com/adal ⭐️
⭐️ Sunucum: https://adalances.com/ ⭐️
⭐️ Ürünlerim: https://dogukanadal.com/ ⭐️

⭐️ TÜM LİNKLERİM BİR LİNKTE!: https://linktr.ee/dogukanadal ⭐️
(Twitch, Instagram, Kitap, Kıyafetler hepsi yukarıdaki linkte evet.)

38 Comments

  1. Abi bir teorim var Bu yaratık ve orman baba Bahçe Duvarının Ötesinde’yi hatırlatıyor teorim şu (SPOILER) dizideki gibi yaratık zombi iskelet gibi canlıları güçlendirse mesela canı 50 ‘ye falan çıkarsa daha korkunç olmaz mı.Yani o ormana girenleri ormanın bir parçası yapsa. Hikaye olarak ta mesela eski Minecraft oyuncuları(hikayesel anlamda) ağaçlara falan dönüşse çok daha iyi bir güncelleme olur bence.

  2. @DogukanAdalTvo

    abi bence şoyle bir canlı olmalıdı ende mutasyon gecirmiş birodundan oluşan canı ormana gelince sadece catırtı sesi duyulmalı ve canının sadece gözleri gözüküp vicudu sadece saldırdında ortaya cıkmalı ve canının kalbi sadece ağıcların köklerinde olsa bizde kırmak için kökleri kırsak ve canlı ıyıa tepkiverse eğer işik kaynaı varsa oraya cekilipbizegönülür orsa saldırsa orman karanlık olcak canı nede olsa bir bitki işiya ilgi duyca ama sadece ruh ışına gitmicek böylebir canlı kaç insan isterdi.

  3. Yeni biyom çöp. Güncellemeyle ilgili tek iyi olan şey bundle eklentisi. Onun da ilk duyurulduğu zaman olan 4 sene öncesinde oyuna çoktan eklenmiş olması gerekiyordu. Minecraft geliştirici ekibi çöp. Minecraft filmi çöp. Bir tane adam akıllı hamleleri yok.

  4. adal salağa oynamayı bırak hepimiz biliyoruzki o bloğun bastice başka texture’lu ruh kumu olduğunu mod yapımcısı üşenmiş

Leave A Reply