Vývojáři prozradili UPDATE MINECARTŮ - Minecraft 1.22❗

Minecraft vývojáři nám prozradili něco, co neměli o Minecraftu 1.22!
❗❗MERCH: https://www.realgeek.cz/sysel
▶️ ODEBÍREJTE: https://www.youtube.com/channel/UCCK_Nc7mV5jUUq777WvRLbQ?sub_confirmation=1 pro další videa
💎Chcete mě podpořit? – https://www.youtube.com/c/sysellp/join

Módy:
– https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/modernminecarts
– https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/more-minecarts
– https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/railcraft-reborn

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
►Druhý kanál: https://www.youtube.com/sysloun

►Twitter: https://twitter.com/Sysloun
►Instagram: https://www.instagram.com/sysloun

#Sysel #MinecraftCZ

22 Comments

  1. kebi sa minecarti dali spojovať tak bi potom minecart s pecou nebol zbitoční pretože bi daval soju rýchlosť a zároveň bi bol s toho dekoratívny parný vlak.

  2. Jestli nemám rád 2 druhy typy Minecraft komunity tak je to Speedrun komunita a Redstone komunita (Nejde o všechny ofc), jenom, protože na nich dost Mojang dbá a potom nemění, nepřidá nebo nefixuje něco co by v survivalu mohlo být revoluční. To je tak těžké pro tyhle komunity být nadšení že po několika letech mohou zkusit vymýšlet nové druhy farem jak je udělat a mít novou výzvu. Je tak těžké pro speedrunery si užít fakt že speedrunning by se změnil a všichni by začali znovu hledat nové triky jak tu hru dokázat porazit? Lidi co se bojí změn mohou za to že Mojang se snaží vyhovět všem, nic nepokazit a pak máme updaty jaké máme, assety, assety a assety. nové bloky, itemy, biome nádhera, ale nic revolučního. Poslední revoluční věc bylo plavání.

  3. Já bych byl rád za nějaké opravdové výhybky, než ty aktuální se signálem zezadu určující směr vpravo i vlevo ,ale výhybky ve směru vpravo i vlevo a hlavně ROVNĚ. Mě stavění těch aktuálních výhybek přijde matoucí

  4. Smithing template na vylepšení kolejnic? To doufám, že neudělají. Za mně smithing template je ten nejhorší item co mohli do minecraftu přidat, který se musí najít v bedně pro vylepšení brnění a nástrojů na netherite. Mám rád ostatní template jako dekoraci, ale tento dělá hru složitější. Kdyby se to vylepšovalo bez smithing template tak bych to uvítal raději. Jako to bylo dřív.

  5. Jestli 'opraví' tu kameru, tak to bude problém už jen z toho pohledu, že jak zatáčej jen v 90°, tak to bude prostě blikat a nepujde za jízdy nic dělat, jako střílet lukem, a koukat kolem, pokud nepojedeme rovně, snat to bude mít toggle

  6. Já bych chtěl do mc jen čtyři věci chunk loadery, block breaker a block placer (treba i bonemeal aby mohli používat jak je v modech) a ideálně nějakou lepši logistiku na itemy, Třeba jako je mod pipez. stejně už to není tak moc "vanila" tudíž by to až tak moc nepřehnalo situaci můj názor.

Leave A Reply