EZÉRT JÓ A MINECRAFT! Így legyél JÓ Minecraftos 1.

🔥 Ezért játssz a Minecrafttal, így legyél JÓ a Minecraftban! ⚔️
✨ A Minecraft játék sokkal több meglepetést tartogat, mint gondolnád. A videóban kiemelek több, mint 20 témát, ezeknek a részleteit fogjuk kibontani a sorozatban. A legjobb Minecraft tippek, trükkök és tanácsok kezdőknek, haladóknak és akár profiknak! 🔥

📄 Készíts Minecraft Kalandpályát! 👉 https://www.youtube.com/shorts/Vq_ppqtYFY4

👉 Szeretnél hasonló tartalmakat a jövőben? Iratkozz fel és dobj egy lájkot, mivel én elkapom! 😎

Rolix: EZÉRT JÓ A MINECRAFT! Így legyél JÓ Minecraftos 1.

▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
💭 Fan Köpeny 👉 http://www.mediafire.com/file/ea5qtceodonqrwn/RolixFan+K%C3%B6peny.png
💭 Texture Pack 👉 RolixPack – https://www.youtube.com/watch?v=QojIsymoLrA&list=PL9nRsUkg34lowFWAwYeCUYAYWFeiSZZm5
💭 FyreMC Discord Szerver 👉 http://dc.fyremc.hu
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
🔍 Elérhetőségem, csak FONTOS ügyekre! 📧
💭 Email: rolixredstone@gmail.com
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
💻 Számítógép és Stúdió 📷
💭 Processzor: Intel Core i9-12900K
💭 Memória (RAM): 64 GB
💭 Videokártya: AMD Radeon PRO W6000 8 GB GDDR6

💭 Egér: Shark Zone M50
💭 Billentyűzet: Hama uRage Lethality
💭 Facecam: Logitech HD Pro Webcam C920
💭 Mikrofon: Rode Videmic GO
💭 Fejhallgató: Razer Kraken Tournament Edition
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
📹 Videókészítés 💽
💭 Felvevő és streamelő program: OBS Studio
💭 Szerkesztő program: Sony Vegas Pro 20
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰

Az Így legyél a Minecraft Királya, Minecraft Mesterfokon, Minecraft Trükkök, Minecraft Íratlan Szabályai és a Ti Küldtétek, Én KIÉGEK! Rolix legősibb sorozatai. A DÖNTŐ HÁBORÚ! ÍGY LEGYÉL A MINECRAFT KIRÁLYA! 14. csidejót is érdemes megnézni! 😀
A mai rész tartalma: Minecraft Kezdőknek, Minecraft Témák, Minecraft Építés, Minecraft Redstone, Minecraft Haladóknak, Miért jó a Minecraft.

0:00 Iratkozz fel!
01:06 Egyjátékos mód
08:42 Szerverek
12:47 Egyéb
14:28 Videózás
16:42 Java és Bedrock
17:57 Videós Találkozó! Reklám

Rolix™ – 2024

27 Comments

  1. Hivatalosan is kijött az 1.21! 🔥
    Irány játszani a csidejó után 👀
    Te melyik témához kaptál kedvet? 👇

    💎 A sok gyémántért dobj egy lájkot és iratkozz fel!

  2. lehetne egy olyan videó ahol bemutatod hogyan lehet saját szervert csinálni a saját gépeden futtatva mert sokszor kerestem utána és nem találtam meg olyan jól megfogalmazva a dolgokat te pedig ebben nagyon ügyes vagy 🙂

  3. Én lennék a legboldogabb ha csinálnál egy Minecraft pocket editionos sorozatot akár hardcoret, mivel az 1.21-es update-tal az is bejött.
    Örülnék neki, mivel akkor nem csak én hanem sok más néző is megtanulná a bedrockos farm mechanikákat amik jóval különböznek a javatól

  4. Közel 30 éves vagyok.
    Van egy pályám, találtam anno egy seed-et, ahol 4db vízi Templom van egyenlő távolságra egymástól négyzet alakban
    Ebből építettem egy megabase-t
    Célom, egy óriási torony, a játék összes farmjának megépítése ami oda lehetséges, minden farm gombnyomásra ki-be kapcsolhatósága egy kontroll szobából..illetve minden item szelektálása..felesleg újrahasznosítása, végső soron megsemmisítése.
    Például vörös rózsa vagy bármilyen növény ha megtelt, lesz belőle csontliszt, ami megy tovább az automata fa farmba, ha véletlen az tulcsordul akkor megy raktározásra, ha az is túlcsordul készül belőle fog belőle mostmár csontblokk, ha az is megtelt akkor megy megsemmisítésre.
    Néhány csalást engedtem meg magamnak..az egyik egy datapack ami engedi az elytra és a mellvért összekraftolását
    Illetve 2 bug..fa farmnál a TNT duplikálás, illetve a homok bugoltatása endportálon keresztül.
    A kontroll szobában a gombokat térképekre megépitet ikonokkal.. például a vasfarm egy irongolem feje jelzi, egy répa farmot egy répa jelez..redstone lámpa illetve a kar állása jelzi, hogy a farm ki vagy bekapcsolt állásban van.
    Őrült mennyiségű kísérletezés, tesztelés utánajárás szükséges ehhez, már az item szelektálás sima hopper vezetékeken lehetetlen, vizes jeges csuszdákat kell használni,illetve duplán kell szelektálni és minden itemből 10 dupla ládával tudok tartani mielőtt más készül belőle vagy megsemmisül.
    Farmok amikkel eddig kész vagyok
    Nether fa farm
    Monster trapp
    Vas farm
    Répa, burgonya, cékla, kenyér,nád, kaktusz.
    4 Guardian farm
    Gyapjú farm
    Minden farm minden iteme meg van építve térképre ki és be kapcsolható egy helyről, minden item újra hasznosul és ha felesleg utána semmisült meg.
    Nagyon régi pálya..volt egy verzió, ahol még a vérteken engedte a különböző védelem enchantok felrakását a játék..pl a robbanás vedelem a védelem ,lövedék védelem és a tűz védelem simán felmehetet egy nadragra egyszerre.
    Nyilván cél az is, hogy ennek az egésznek szépnek is kell lenni, ki kell nézni valahogy.
    Igaz egysíkú monoton, túl tiszta túl szimmetrikus kívülről de belülről viszont aprólékos.

  5. Én imádok Minecraft-ozni! Egészen "kicsi" korom úta foglalkoztat ez a kreatív 3D-s világ. Mái napig játszok, sőt függő lettem😅. Jó látni, hogy így fejlődik a játék.

  6. Szia Rolix. A TIKÉK 2-re mennyi pályát lehet beküldeni? Mert nekem most több pálya ötletem is van, csak nem tudom, hogy 1-et, vagy többet is lehet küldeni.

  7. Szia Rolix!

    Most minden nézeteltérésünktől eltekintve (ha még azokat számban tartjuk, mert részemről egy jó ideje semmi harag.) a "videózás" szegmenshez szeretnék hozzászólni kicsit.

    Akármennyiszer felszólal a haszonleső, kártékony tartalmak ellen az ember, akármennyi videót készít, ez a fajta content soha nem fog leállni. Én értékelem mindenki részéről a próbálkozásokat ez ellen a jelenség ellen, de nem lehet mit tenni. Elvégre a gyerekek ugyan úgy gyerekek, és nem igazán érdekli őket az, hogy mit néznek, csak minecraft legyen.

    Ezek a bizonyos tartalomgyártók pedig úgysem fogják abbahagyni amíg látják ezekbe a videókba a pénzeszsákot. Ennek szerintem csak az vethet véget, ha megint kihal az mc, úgy mint pár éve, és ahogy a videódban mondtad, ismét elég közel vagyunk ehhez. Észrevételem szerint ismét rekord alacsony megtekintések jönnek az mc videókra, bármit is csinál az ember.

    Viszont amennyire nem szeretem a PGT jelenséget, ezt az egészet nem csak nekik tudnám be. Sajnos/nem sajnos itthon is elterjedt, illetve használatban van mindenki által a pörgős/túl stimulált/inger meta. Ami alapjáraton nem is lenne baj. 1 Éve ez még működött, viszonylag új volt az embereknek, viszont mivel már egyre több és több, kisebb-nagyobb mc tartalomgyártó használja ezt, annál unalmasabb kezdd el lenni. Ez is szerintem hozzátesz ahhoz, hogy az emberek kezdenek beleunni az mc tartalmakba.

    Autentikusság kell az embereknek, és inkább olyan tartalom, ami megérinti őket érzelmileg, azonosulni tudnak vele, hasonlók. De azt is hozzá kell tenni, hogy amíg külföldön nem lesz valami új nagy áttörés mcyt terén, mint pl. annó dream vagy hasonlók, addig itthon sem fog újra megindulni a minecraft népszerűsége. Ennyit szerettem volna, csak hozzászólni.

    Egyébként jó videó lett, jól összefoglaltad a dolgokat, luv <3

    ~Kattos

  8. Nagyon hasznos volt ez a videó. Respect, Rolix! Már vagy 3 éve játszok telós mimecraftot, de még így is elképesztően hasznosak, élvezetesek, azokaz infók is, melyeket megosztasz, de már ismertem

  9. 11 éve játszok a minecrafttal, 5 évesen játszottam elösször, hány éves vagyok??
    Írd le ide👇

    (btw csodás videó rolix, csak így tovább)

Leave A Reply