Belehalunk a Nyárba | Stardew Valley CC Speedrun #5

Ha élőben szeretnéd nézni a streameket kövess Twitchen és csatlakozz a Discord szerverünkre, ahol minden héten megosztjuk a menetrendet!

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
. ⊲✏️Tartalom✏️⊳
.
Az Epic Gamer boy stream keretein belül folytatjuk a stardew valley speedrun-unkat

7 Comments

  1. Lenyűgöz engem, hogy mennyire várom az új stardew valley részeket tőled.
    De nem csak azokat.
    Valamiért azt érzem, hogy az egyetlen vagy, akit szívesen néznék élőbe is és néha be is csatlakoztam.
    Menetrendet hol tekinthetem meg?

    Ugye eddig éveken keresztül leginkább scriptelt tartalmakat gyártottál, de az improvizációs készséged is tökéletes a streameléshez. Ha élvezed a streamelést akár komolyabbam is elgondolkozhatsz a jövőben ebben az írányban. Kifejezetten élvezem nézni a vod-okat.
    Az is mutatja mennyire, hogy vannak olyan streamek amiknek témái nem érdekelnek, rá se kattintok. Aztán pár napra rá mondom, belenézek… Aztán végignézem.

    Csak így viccként megjegyezve: Úgy fel tud b*szni a streamer vakságot stardew valley közben, hogy az hihetetlen.🤣
    Már gondolkoztam, hogy minden meglátásomat leírjam, hogy rendszerint milyen téren vannak ezek a "vakságok" aztán így kinyomtatnád magadnak, hogy mikre figyelj oda.
    Nyílván ez kb. egyáltalán nem fontos, ha egy néződ frusztráltsága megszüntetése érdekében csak ezért figyelnél oda. A másik, hogy nem tudom hogy a chat mennyire tudja az ember figyelmét elterelni. Vagy esetleg nem tudsz teljesen kikapcsolni a mindennapi teendők miatt.
    Na valamiért mindent leírtam amit gondoltam.
    Csak így tovább és szerintem organikusan kinővöd magad a streamelésben, ha esetleg szereted csinálni és komolyabban átgondolnád. Komolyabb streameket is kifejezetten szeretem, mivel számomra is a fekete humor egy jó feldolgozási forma és ahogy látom te is ezt képviseled.

Leave A Reply