Şirin mi şirin Stardew Valley çiftliğime hepiniz hoş geldiniz. Bu video oyun serimizde çok daha önceden başladığım, ilerlediğim ve genişlettiğim Stardew Valley çiftliğimin dekorasyonlarını beraber yapacağız. Aslında birkaç kere dekorasyon işlerine giriştim ancak tam olarak sonunu getiremedim ve zaman ayıramadım. Bence artık bu işleri halletmenin tam zamanı diye düşünüyorum. Hadi şimdi, birlikte çook tatlı, sevimli bi çiftlik dekorasyonu yapalım.

Neler mi yapacağız?

Öncelikle evimizin içi önemli iki tane minik bebişimiz var onların odasını dekore edip renklendirip tam bi toodler odası haline getirmeyi planlıyorum.
Oturma alanında baya sorunlar var. Zemin, duvar renk seçimleri benim için çok zor. Yardım etmek isterseniz yorumlarda buluşabiliriz. Ayrıca çiftliğim aşırı dağınık ve her şey her yerde. Hep birlikte bu video serimizde bu dağınıklığı toparlamayı düşünüyorum 🙂

Tarım alanlarımızı, ahırlarımızı, seramızı, dedemizin mekanını daha başka nasıl dekore edebiliriz ? Fikirlerinizi aşağıya bekliyorum.

…………………..

Siz de bu tür video oyunlara bayılıyorsanız kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın. Devam edebilmem için sizin desteğinizi görmek benim için çok kıymetli ve önemli..

Değerli yorumlarınızı aşağıya bekliyorum.

Ayrıca beni diğer sosyal mecralardan da takip edebilirsiniz.

İnstagram: https://www.instagram.com/ozgamee/
Twitter: https://twitter.com/ozum_akyuz
Youtube: https://www.youtube.com/@ozgamee/videos

#stardewvalley #cozygames #stardewvalleyfarmer #stardewvalleyturkce #stardewvalleypc #bestcozygames #cozygames
#bestcozygames
#cozygamespc
#upcomingcozygames
#Cozygamespc2023
#newcozygames
#stardewvalleytürkçe
#stardewvalleyaşk
#pcgames

2 Comments

Leave A Reply